Adios, Gorge!

Tjenare! (Förlåt för värdelös uppdatering.) Idag är våran sista dag här i USA, och även idag har det seglats. Vi seglade The Wall, som ligger i den östra delen av The Gorge. Sjuukt bra spot alltså, även fast det inte var alls lika bra som när vi seglade där i söndags så levererade det ändå. Körde 3.7 och hade bra drag, dock var ramperna (som vanligtvis blir bra där) inte så mycket att jubla över. De halvdåliga ramperna till trots hade jag ändå svinkul där ute. Kanske är det omgivningen som gör det också. Eftersom österut = mer öken runt The Gorge och The Wall ligger långt österut, så ligger det helt avsides, bara surfare, en damm och öken i stort sett. Riktigt fränt ställe!

Nåt som nog inte framkommit av den ytterst klena uppdateringen på bloggen, är att vi fått riktigt många dagar på vattnet. Av 21 dagar så har vi seglat 15!

Imorgon blir det som sagt flyg med (förmodligen) sinnessjuk Jet-Lag som resultat. Kommer flyga 13.30 och vara framme 13.30 svensk tid dagen efter. Orkar inte ens räkna matten på kaoset som kommer uppstå. 

häng löst/teddddd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s