AWT och Dougs beach

Godmorgon svennar!

Idag har vi kollat på en tävling i AWT, American Winfsurfing Tour. Den hölls på The Hatchery här i närheten. Vi körde megasegel (5,3) på det spotet i förrgår. Tror faktiskt vi inte nämner så mycket om det surfet. Det innehöll alldeles för korta tampar och dåliga amerikaner.
Hur som helst… Amerikanerna håller inte riktigt samma nivå som européer är känslan. Man fick se en och annan framåt, någon pushloop men allt var rätt haffsigt. Det var visserligen väldigt underhållande för det är ju aldrig fel att se folk krasha är aldrig fel 😉
Freestylen höll lite högre nivå. Bjöds på nån dubbelflaka och någon fuskkono sol hittills är ett signaturtrick för alla gorgeseglare. Mer om det tricket senare kanske. Kan säga att fiskebäck brukar bjuda på klart svårare trick och snyggare utförda en vanlig dag.

Efter att ha tröttnat på tävlingen var det dags att surfa själva. Ted har tyvärr en fet förkylning så han fick stanna på land. Det var dags för premiär på Dougs Beach! Dougs brukar blåsa bättre på eftermiddagen så jag riggade upp mitt 3,7 direkt. Ett naish session som visade sig funka helt utmärkt. Efter att ha krigat mot sig själv för att hindra diverse utbrott kom äntligen vinden. Det var kul att få segla på småsegel igen! Det sköna med The Gorge är att man inte kan planera något. Man kan liksom inte sikta på en våg och ta den utan man måste sprätta iväg sin loop direkt det dyker upp en fin ramp. Det gör surfet rätt speciellt.

Ska försöka få upp lite bilder från dagens surf i morgon!

Hang loose
/Eric S-700

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s